Kulinarični natečaj “Med v vsako jed” zaključen! Zmagovalec je …

Ravno v času, ko se prično zbujati ene najbolj pridnih živalic, čebele, smo pričeli z natečajem Med v vsako jed. Od marca do konca maja je tako na stotine ljubiteljev dobre kulinarike dokazovalo svoje vščine in kuharsko znanje.  Na koncu smo prejeli preko 200 najrazličnejših receptov, idej in poizkusov…

Ravno v času, ko se prično zbujati ene najbolj pridnih živalic, čebele, smo pričeli z natečajem Med v vsako jed. Od marca do konca maja je tako na stotine ljubiteljev dobre kulinarike dokazovalo svoje vščine in kuharsko znanje. 

Na koncu smo prejeli preko 200 najrazličnejših receptov, idej in poizkusov na omrežjih Facebook in Instagram. Izbira je bila milo rečeno zahtevna, toda še sreča, da so nam na pomoč prihitele izkušene kulinarične in life-style navdušenke, sicer tudi ambasadorke kampanje Ana Žontar Kristanc, Nives Orešnik, Urška Jerman in Lara Koren Nastran, ki so na koncu izbrale štiri najboljše recepte in ideje.

Na Bosch Home Slovenija Facebook profilu tako že poteka glasovanje za finalno zmagovalko, ki bo v svojo kuhinjo lahko postavila novi Bosch MUM aparat s tehtnico.

Ste že glasovali z svojega favorita?

ODDAJTE SVOJ GLAS IN POMAGAJTE IZBRATI MATICO MEDENIH RECEPTOV.

Glasovanje je že v polnem teku!