Med v vsako jed

Ustvarjaj zZz medom ... osvoji nagrado!

Sodeluj v kulinaričnem natečaju blagovne znamke Bosch in z nami deli MEDENI RECEPT! Pokaži svoje kuharske veščine in recepte s sladkim mMmedom in z malo sreče osvoji lepe Bosch nagrade.

Naše štiri ambasadorke Ana Žontar Kristanc, Nives Orešnik, Lara Koren Nastran in Urška Jerman, bodo med vsemi medenimi recepti, ki bodo na Instagramu ali Facebooku objavljeni od 1. 3.2020 do vključno 31. 5. 2021, izbrale štiri najboljše objave.

Končnega medenega zmagovalca ali zmagovalko, ki se bo razveselil/a glavne nagrade, boste med izbranimi štirimi medenimi objavami na FB strani BoschHome izglasovali VI! Seveda pa bodo nagrajeni tudi ostali trije finalisti!
Več na pravila in pogoji

Nagrade

Štirje, ki boste najbolj navdušili naše ambasadorke, se boste uvrstili v FINALNO glasovanje, ki bo potekalo na Bosch Home Facebook profilu.

mMmedena žirija

Navduši naše kulinarične čebelice in si prisluži čudovite Bosch nagrade!

Ana Žontar Kristanc @ana.zontar

Prikupna mamica, kuharica in blogerka Ana Žontar Kristanc je prepoznavno ime slovenske kulinarike. Avtorica več kuharskih knjig, voditeljica kuharske TV oddaje in vsestranska mojstrica vsega dobrega se že veseli, da bo lahko tokrat ona izbirala med vsemi vašimi slastnimi kreacijami.

Nives Orešnik @nivesoresnik

Ker med ni le sladek, ampak tudi zdrav, bo Nives Orešnik, aktivna športnica in trenerka poskrbela, da bodo ustrezno zastopani tudi zdravi recepti in ideje. Aktivno zavrti kuhalnico in z veliko žlico (medu) zajemi izziv ter navduši ravno njo.

Urška Jerman @cakeoclock_urskapece

Prva zmagovalka natečaja #mojbosch leta 2019 je vse od takrat eden najprepoznavnejših Bosch obrazov v Sloveniji. Nasmejana Primorka, ljubiteljica štirinožnih kosmatincev in strastna kulinarična ustvarjalka bo še posebej pozorna na medene slaščice.

Lara Koren Nastran @Lara Koren Nastran

Romeo_Julija_Co je mati dveh otrok in treh mačk. Poleg strasti do marketinga in ljubezni do traktorjev – da, traktorjev – obožuje lepoto in estetiko. Njen pogled bodo zagotovo najprej pritegnile fotografsko in kompozicijsko najbolj dovršene objave s ključnikom #začebele.

Kako sodeluješ v natečaju?

Pokaži svoje kuharske veščine

Zavrti svojo kuhalnico in na Instagramu objavi svoj recept za jed, ki mora vsebovati mMmed. Pokaži svojo kreativnost in kuharske veščine, osvoji lepo nagrado.

Objavi in označi #začebele

Svojo kulinarično mojstrovino objavi na svoj Instagram ali Facebook zid in jo označi s ključnikom #začebele. Vse Instagram objave bodo prikazane tudi na spletni strani www.zacebele.si.

Navduši ambasadorke, osvoji nagrado

Navduši naše štiri medene ambasadorke in se uvrsti med TOP 4 tekmovalce po njihovem izboru. Glavno nagrado pa bodo izglasovali uporabniki na Facebook in Instagram omrežju Bosch Home Slovenija.

Postani del #začebele ustvarjalcev / skupnosti

Po zaključku natečaja bomo z našimi ambasadorkami izbrali še 50 receptov, ki jih bomo vključili v edinstveno knjigo #začebele. Boš med njimi?

Medene mojstrovine

Kjer so objavljeni vaši medeni recepti