ZNANA MEDENA ŽIRIJA ZA NAŠ NATEČAJ!

3. natečaj projekta #začebele za vse slovenske osnovne šole z naslovom Skrivnostni svet čebel.

NATEČAJ ZA LEPŠO PRIHODNOST ČEBEL

Danes že vsi vemo, kako pomembne in zlata vredne so pridne čebelice za naš svet. Zato so se pri podjetju Bosch odločili na različne načine prispevati k ozaveščanju javnosti o naših majhnih pomočnicah. In kako bolje širiti zavedanje kot skozi kuharski natečaj Med v vsako jed, pri katerem je glavno vodilo prav takšno, kot njegovo ime – MED V VSAKO JED!

SODELUJ TUDI TI!

Vemo, da se med vami skrivajo pravi kuharski mojstri, ki med vrtenjem po kuhinji in vihtenjem kuhalnice spretno uporabljajo produkte izpod krilc pridnih čebelic. Zato te vabimo, da svoje recepte deliš z nami!

Objavi svojo medeno mojstrovino na svojem Instagram profilu, jo označi s ključnikom #zacebele ali #začebele in morda bodo prav v tebi naše medene influencerke opazile vrhunski medeni kuharski potencial!

Naš natečaj te čaka!

natečaj med v vsako jed
Sodeluj v natečaju Med v vsako jed in osvoji Bosch nagrade!

NATEČAJ = VI + MEDENA ŽIRIJA + GLAS SLEDILCEV

Natečaj Med v vsako jed bo vrhunec dosegel v dveh delih. Najprej bodo naše štiri medene ambasadorke med vsemi pravilno označenimi objavami izbrale vsaka po eno najljubšo, nato pa škarje in platno v roke vzamete vi, naši dragi sledilci!

Prav vi boste namreč glasovali med izbranimi štirimi objavami. Glasovi sledilcev bodo namreč odločili, kateri medeni chefi boste stali na prvi, drugi, tretji oziroma četrti kulinarični stopnički ter za svoje medene umetnine prejeli bogate nagrade v obliki malih gospodinjskih aparatov Bosch!

Kampanja #začebele: Natečaj Med v vsako jed
Natečaj ‘Med v vsako jed’ nagrajuje z lepimi Bosch nagradami

Poleg tega pa bodo naše štiri medene ambasadorke izbrale še vsaka po enega ‘srečnega poraženca/ko’ oz. ‘lucky loserja’, ki sicer na glasovanju ne bo sodeloval/a, bo pa kljub temu njegova ali njena objava prejela lepo Bosch nagrado!

BARVE MEDENE ŽIRIJE ZASTOPAJO …

Urška Jerman, Nives Orešnik, Ana Žontar Kristanc in Lara Koren Nastran! Ker vemo, da bo med takšnimi talenti težko izbrati najboljše, smo na pomoč poklicali naše štiri izkušene medene influencerke.

Ambasadorke kampanje #začebele, Urška Jerman, Nives Orešnik, Ana Žontar Kristanc in Lara Koren Nastran si, tako kot mi, želijo širiti zavedanje o pomembnosti čebel in prispevati k lepšemu jutri.

Poleg tega, da bodo izbrale vsaka po eno objavo med vašimi medenimi mojstrovinami, nato pa še vsaka po enega srečnega poraženca, vam bodo vsak mesec tudi pomagale z idejami in navdihom. Vsak mesec bodo tako objavile po en medeni recept na svojem Instagram profilu!

Kampanja #začebele: Natečaj Med v vsako jed
Naj vaš prispevek za naš natečaj navdihnejo naše tri medene influencerke

POIŠČI NAVDIH PRI NAŠIH MEDENIH INFLUENCERKAH

URŠKA JERMAN

Urške Jerman nam verjetno ni treba posebej predstavljati. Leta 2019 je v natečaju za MojBosch influencerko navdušila s svojimi kulinaričnimi veščinami in se okitila s titulo MojBosch influencerke za leto 2019.

Urško kuhinja navdušuje že od malih nog in kadar ni v službi, ves svoj prosti čas posveti svoji družini, kužku Chilliju in peki slaščic. Nekaj receptov zanje lahko najdete tudi na njeni spletni strani Cake-o-clock. No, ravno recepti so tudi njena glavna značilnost, izumlja jih namreč kar sama! Zato sploh ne preseneča, da v bližnji prihodnosti načrtuje tudi odprtje svoje lastne slaščičarne. Komaj čakamo!

Kampanja #začebele: Natečaj Med v vsako jed
Urška Jerman

ANA ŽONTAR KRISTANC

Vse se je začelo z blogom Ljubezni polna skleda, ki ga je Ana Žontar Kristanc začela pisati leta 2010 in ki jo je v nekaj letih izstrelil med svetle kuharske zvezde v našem kuharskem ozvezdju.

Kmalu so sledile kuharske oddaje, številne kuharske knjige in nov osebno-kuharski blog Anina kuhinja. Že nekaj let je tudi ambasadorka znamke Bosch.

Ana, ki poleg vseh ostalih vlog uživa tudi v vlogi mame in žene, bo pri vseh svojih kulinarični izkušnjah med objavami #začebele zagotovo znala izbrati objavo, ki jo bo najbolj nagovorila!

Kampanja #začebele: Natečaj Med v vsako jed
Ana Žontar Kristanc

NIVES OREŠNIK

Le kdo bi vedel več o zdravem življenju kot Nives Orešnik. Ta je širšo javnost najprej navdušila s svojo lepoto in kmalu dokazala, da ni le lepa, pač pa tudi sposobna!

Nives, ki jo že od majhnih nog navdušuje šport, je namreč osebna trenerka, uspešna poslovna ženska in ambasadorka zdravega življenja, ki zagovarja zdrav življenjski slog.

Kampanja #začebele: Natečaj Med v vsako jed
Nives Orešnik

LARA KOREN NASTRAN

Img 7717 2
Lara Koren Nastran

O zdravem življenju pa veliko ve tudi Lara Koren Nastran, ki samo sebe opiše kot mamico dveh otrok in treh mačk.
Medtem, ko uspešno vozi slalom med družinskim življenjem in delom v marketingu, piše tudi svoj blog Romeo, Julija & co, na katerem s sledilci deli svoje življenje in številne nasvete.

Lara, ki sicer obožuje traktorje (in samoroge), je pri fotografiranju prava profesionalka, zato jo le navdušite s svojimi medenimi umetninami!

Sodeluj v natečaju in pomagaj najbolj pridnim živalicam

Zato le hitro zgrabi za kuhalnico in si zaveži predpasnik. Odpri kozarec medu ter navduši naše štiri medene ambasadorke – natečaj Med v vsako jed te čaka!

Objavi svojo medeno mojstrovino na svojem Instagram profilu in objave ne pozabi označiti s ključnikom #začebele! Morda pa ravno tebe čakajo čudovite Bosch nagrade.